Puhtaan ilman osaamista

6Gcool ilmanpuhdistin

Esittelimme henkilökohtaisen 6Gcool-ilmanpuhdistimen tammikuussa 2020 CES-messuilla (Consumer Electronics Show) Las Vegasissa, ja lanseerasimme tuotteen ensimmäinen tuotantoversion joulukuussa 2020.

CE-merkitty 6Gcool-ilmanpuhdistimemme on henkilökohtainen ilmanpuhdistin, joka luo käyttäjälleen puhtaan ilman vyöhykkeen suodattamalla hengitysvyöhykkeelle johdettavan ilman epäpuhtauksista. Laite imee puhdistettavaa ilmaa laitteen alaosasta ja sen sisäänrakennettu tuuletin puhaltaa laitteen yläosasta suodatettua ja puhdasta hengitysilmaa käyttäjän hengitysvyöhykkeelle luoden kasvojen ympärille puhdasilmavyöhykkeen. Minimalistista pohjoismaista muotoilua edustava älypuhelimen kokoinen 6Gcool-ilmanpuhdistin on näkemyksemme mukaan ensimmäinen käyttäjän mukana kuljetettava tehokkaalla suodatinteknologialla varustettu ilmanpuhdistin.

Suodattimen monivaiheinen suodatinjärjestelmä koostuu HEPA-suodattimesta sekä PECO-suodattimesta, joka eliminoi HEPA-suodattimen läpäisseitä orgaanisia yhdisteitä ultraviolettivalon, titaanioksidipinnoitteen ja ionisaattorin avulla muuntaen nämä harmittomiksi yhdisteiksi. 6Gcool-ilmanpuhdistimen suodatinteknologia suodattaa yli 99 prosenttia hengitysilman partikkelimaisista epäpuhtauksista, kuten PM2.5-hiukkasista, allergeeneistä, lemmikin hilseestä, viruksista, bakteereista sekä haitallisista orgaanisista yhdisteistä.1

1 Tuote on testattu Teknologian tutkimuskeskus VTT:n sekä sertifiointi- ja testauslaboratorio SGS:n toimesta ja tekstissä esitetyt luvut perustuvat testauksissa saatuihin tuloksiin.

Ilmanpuhdistimet

Lifa Air -ilmanpuhdistimiin kuuluvat muun muassa eri kokoisiin sisätiloihin, kuten esimerkiksi kotitalouksiin, toimistoihin, julkisiin tiloihin ja autoihin, tarkoitetut ilmanpuhdistimet, ilmaa kosteuttavat ilmanpuhdistimet sekä kannettavat henkilökohtaiset ilmanpuhdistimet. Ilmanpuhdistimemme sisältävät tuotteita, joihin liittyy älyteknologiaa.

Pienimmät ilmanpuhdistimemme ovat riittäviä pienempiin tiloihin esimerkiksi kotitalouksiin. Suuremmat ja tehokkaammat ilmanpuhdistimemme taas soveltuvat myös suurempiin tiloihin, kuten kouluihin, toimistoihin, sairaaloihin, ravintoloihin, kampaamoihin ja muihin julkisiin tiloihin. Ilmanpuhdistimemme soveltuvat myös hiljaisuutta vaativiin tiloihin, kuten makuuhuoneisiin ja toimistotiloihin, sillä tuotteiden äänitasoa voidaan säätää.