Hengityssuojaimet ja kirurgiset suu-nenäsuojukset

Lifa Airin hengityssuojaimiin ja kirurgisiin suu-nenäsuojuksiin lukeutuvat hengityssuojaimet sekä lääkinnällisiksi laitteiksi luokiteltavat kirurgiset suu-nenäsuojukset. Hengityssuojaimet on suunniteltu suojaamaan käyttäjäänsä ilman epäpuhtauksilta ja/tai käyttäjän ympäristöä uloshengitykseltä ja mahdollisilta ilmateitse leviäviltä taudeilta.

Hengityssuojaimet

Valmistamme useita eri malleja kehittyneemmistä FFP2- ja FFP3-hengityssuojaimista, joita on saatavilla useilla erilaisilla nauha-, väri- ja muotovaihtoehdoilla. Hengityssuojaimet on suunniteltu suojaamaan käyttäjäänsä ilmansaasteilta, pölyltä, bakteereilta ja viruksilta ja ne on räätälöity eurooppalaisia käyttäjiä varten.

Venttiilittömät hengityssuojaimet suojaavat myös käyttäjän ympäristöä käyttäjän mahdollisilta roiskeilta ja käyttäjän mahdollisesti kantamilta ilmateitse leviäviltä taudeilta. Hengityksensuojaimet luokitellaan asetuksen (EU) 2016/425 mukaisesti henkilönsuojaimiksi. Valmistamme FFP2- ja FFP3-hengityssuojaimet Suomessa käyttäen huolellisesti valikoiduilta toimittajilta hankittavia materiaaleja tuotteiden korkean laadun varmistamiseksi.

Kuva: Suomen Olympiakomitea

Kuva: Suomen Olympiakomitea

Kirurgiset suu-nenäsuojukset

Valmistamme erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja kirurgisia suu-nenäsuojuksia Suomessa. Kirurgisten suu-nenäsuojusten pääasiallinen käyttötarkoitus on suojata muita ihmisiä käyttäjän uloshengitykseltä ja mahdollisilta roiskeilta. Samalla tuotteet suojaavat osittain myös niiden käyttäjää vastaavilta ilman epäpuhtauksilta. Kirurgiset suu-nenäsuojukset luokitellaan asetuksen (EU) 2017/745 mukaisesti lääkinnällisiksi laitteiksi.

Kirurginen suu-nenäsuojuksemme type IIR soveltuu terveydenhuoltoon ja esimerkiksi potilaiden käyttöön. Tuotteessa on monikerroksinen rakenne ja se on turvallisista ja testatuista materiaaleista valmistettu. Suojuksella on alhainen hengitysvastus, mikä helpottaa hengittämistä suojuksen kanssa, joten se soveltuu myös hengitystieongelmista kärsiville ja astmaatikoille.