Lifa Air Oyj on nimittänyt uuden väliaikaisen talousjohtajan

Lifa Air Oyj          YHTIÖTIEDOTE         14.10.2022, kello 17.45 EET

Lifa Air Oyj:n hallitus on nimittänyt Teppo Sipilän (KTM) yhtiön väliaikaiseksi talousjohtajaksi. Yhtiö tiedotti aiemmin (20.6.2022) edellisen talousjohtajan siirtymisestä muihin tehtäviin elokuun 2022 loppuun mennessä.

Teppo on kokenut talous- ja rahoitusalan ammattilainen. Hän on toiminut talousjohdon tehtävissä eri pörssiyhtiöissä ja toimialoilla. Hänellä on kokemusta sekä globaaleista organisaatioista että pienemmistä nopean kasvun yhtiöistä. Aiemmin Teppo on työskennellyt Digital Workforce Services Oyj:n väliaikaisena talousjohtajana.

Lifa Air Oyj

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Vesa Mäkipää, puhelin: +358 50 63 696
vesa.makipaa@lifa-air.com

Hyväksytty neuvonantaja:
Aktia Alexander Corporate Finance Oy, puhelin +358 50 520 4098

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Finanssivalvonta
Keskeiset tiedotusvälineet

www.sijoittajat.lifa-air.com

Tietoa Lifa Airista

Lifa Air on suomalainen vuonna 1988 perustettu puhtaan hengitysilman ratkaisuja tarjoava teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lifa Airin liiketoiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat ilmanpuhdistimet, hengityssuojaimet ja kirurgiset suu-nenäsuojukset sekä ilmanvaihtohygieniatuotteet.

Lifa Air on edelläkävijä erilaisten puhtaamman ja terveellisemmän hengitysilman mahdollistavien tuotteiden kehittämisessä. Yhtiön kilpailuedut perustuvat Yhtiön omaan teknologiaan sekä tehokkaaseen hankintaan ja tuotantoon. Yhtiön puhtaan hengitysilman ratkaisuja voidaan käyttää useissa erilaisissa tiloissa, kuten esimerkiksi kodeissa, kouluissa, toimistoissa ja tehtaissa. Lisäksi Lifa Airin tuotteet soveltuvat lukuisiin erilaisiin tarpeisiin aina yksityiskäytöstä ammatillisiin käyttötarkoituksiin.

Vuonna 2021 Lifa Air -konsernin liikevaihto oli 17,8 miljoonaa euroa (2020: 10,8 miljoonaa euroa) ja Yhtiön käyttökate (EBITDA) oli 5,9 miljoonaa euroa (2020: 2,9 miljoonaa euroa). Yhtiöllä oli 31.12.2021 yhteensä 58 työntekijää.

Yhteyshenkilöt

Vesa Mäkipää

Toimitusjohtaja

Lifa Air Oyj