Lifa Air Oyj: Muutos johtoryhmässä

Lifa Air Oyj          YHTIÖTIEDOTE         20.6.2022 klo 9.00

Lifa Air Oyj:n talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen Tommi Vainio on päättänyt jättää yhtiön ja hänen kanssaan on sovittu, että hän lopettaa yhtiön palveluksessa elokuun 2022 loppuun mennessä. Yhtiö on käynnistänyt toimenpiteet uuden talousjohtajan nimittämiseksi.

”Tommi on ollut arvokas resurssi yhtiölle ja haluan kiittää häntä merkittävästä panoksesta yhtiön hyväksi ja toivotan menestystä jatkoon”, toteaa Vesa Mäkipää.

Lisätietoja:

Vesa Mäkipää
Toimitusjohtaja
+358 50 63 696
vesa.makipaa@lifa-air.com

Hyväksytty neuvonantaja
Aktia Alexander Corporate Finance Oy
+358 50 520 4098

Tietoja Lifa Airista

Lifa Air on suomalainen vuonna 1988 perustettu puhtaan hengitysilman ratkaisuja tarjoava teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lifa Airin liiketoiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat ilmanpuhdistimet, hengityssuojaimet ja kirurgiset suu-nenäsuojukset sekä ilmanvaihtohygieniatuotteet.

Lifa Air on edelläkävijä erilaisten puhtaamman ja terveellisemmän hengitysilman mahdollistavien tuotteiden kehittämisessä. Yhtiön kilpailuedut perustuvat Yhtiön omaan teknologiaan sekä tehokkaaseen hankintaan ja tuotantoon. Yhtiön puhtaan hengitysilman ratkaisuja voidaan käyttää useissa erilaisissa tiloissa, kuten esimerkiksi kodeissa, kouluissa, toimistoissa ja tehtaissa. Lisäksi Lifa Airin tuotteet soveltuvat lukuisiin erilaisiin tarpeisiin aina yksityiskäytöstä ammatillisiin käyttötarkoituksiin.

Lifa Airilla on yli 30 vuoden kokemus maailmanlaajuisen asiakasverkoston palvelemisesta, ja Yhtiön tuotteita on myyty yli sataan maahan. Lifa Airilla on monipuolinen asiakaskunta, johon kuuluu yrityksiä useilta eri toimialoilta, kuten terveydenhuolto-, liikenne-, matkailu-, hotelli-, rakennus- ja kiinteistöalalta sekä lääke- ja ruokateollisuudesta, julkishallinnon toimijoita sekä kuluttaja-asiakkaita suoramyynnin ja kaupan alan välityksellä.

Vuonna 2021 Lifa Air-konsernin liikevaihto oli 17,8 miljoonaa euroa (2020: 10,8 miljoonaa euroa) ja Yhtiön käyttökate (EBITDA) oli 5,9 miljoonaa euroa (2020: 2,9 miljoonaa euroa). Yhtiöllä oli 31.12.2021 yhteensä 58 työntekijää.

Lue lisää: https://sijoittajat.lifa-air.com

Yhteyshenkilöt

Vesa Mäkipää

Toimitusjohtaja

Lifa Air Oyj