Ehdotus Lifa Air Oyj:n hallituksen kokoonpanoksi

Lifa Air Oyj          YHTIÖTIEDOTE         16.9.2022 klo 15.00 EET

Lifa Air Oyj:n osakkeenomistajat, jotka edustavat noin 69,6 prosenttia yhtiön osakkeista ja äänistä, ehdottavat yhtiön 26.9.2022 klo 14.15 kokoontuvalle ylimääräiselle yhtiökokoukselle, että yhtiön hallituksen jäsenmääräksi päätettäisiin kolme (3) ja hallituksen jäseniksi valittaisiin Sebastian Steuer, Sami Rahnasto ja Eppu Mäkipää.

Ehdotuksen yhtiökokoukselle tekevät yhtiön suurimmat osakkeenomistajat Vesa Mäkipää ja Lifa Air Environmental Technology Limited, joka on yhtiön johtoryhmän jäsenen ja Lifa Air International Ltd:n toimitusjohtaja Benjamin Shumin määräysvaltayhteisö.

Kaikilta hallitukseen ehdotettavilta henkilöiltä on saatu suostumus tehtävään. Hallitukseen ehdolla olevien jäsenten esittelyt ovat liitteenä sekä julkaistaan yhtiön verkkosivuilla https://sijoittajat.lifa-air.com/ kohdassa raportit ja esitykset.

Lifa Air Oyj
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Vesa Mäkipää, puhelin: +358 50 63 696
vesa.makipaa@lifa-air.com

Hyväksytty neuvonantaja:

Aktia Alexander Corporate Finance Oy, puhelin +358 50 520 4098

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Finanssivalvonta
Keskeiset tiedotusvälineet

www.sijoittajat.lifa-air.com

Tietoa Lifa Airista

Lifa Air on suomalainen vuonna 1988 perustettu puhtaan hengitysilman ratkaisuja tarjoava teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lifa Airin liiketoiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat ilmanpuhdistimet, hengityssuojaimet ja kirurgiset suu-nenäsuojukset sekä ilmanvaihtohygieniatuotteet.

Lifa Air on edelläkävijä erilaisten puhtaamman ja terveellisemmän hengitysilman mahdollistavien tuotteiden kehittämisessä. Yhtiön kilpailuedut perustuvat Yhtiön omaan teknologiaan sekä tehokkaaseen hankintaan ja tuotantoon. Yhtiön puhtaan hengitysilman ratkaisuja voidaan käyttää useissa erilaisissa tiloissa, kuten esimerkiksi kodeissa, kouluissa, toimistoissa ja tehtaissa. Lisäksi Lifa Airin tuotteet soveltuvat lukuisiin erilaisiin tarpeisiin aina yksityiskäytöstä ammatillisiin käyttötarkoituksiin.

Vuonna 2021 Lifa Air -konsernin liikevaihto oli 17,8 miljoonaa euroa (2020: 10,8 miljoonaa euroa) ja Yhtiön käyttökate (EBITDA) oli 5,9 miljoonaa euroa (2020: 2,9 miljoonaa euroa). Yhtiöllä oli 31.12.2021 yhteensä 58 työntekijää.

Yhteyshenkilöt

Vesa Mäkipää

Toimitusjohtaja

Lifa Air Oyj